duminică, 28 septembrie 2008

Pentru ca pitzipoancele ma amuza eu nu voi vorbi despre ele. Voi vorbiti despre ele, va uitati la ele, radeti de ele?...sunteti printre ele?
Ok...Pentru ca pitzipoancele au devenit inofensive este cazul sa vorbim despre o noua " clasa" de fete, femei, "fatuci" sau cum s-or numi ele. Acestea inca nu au o denumire si nici semnalmente clare.Nu sunt toate blonde si nici nu-si arata etichetele. Insa, presupun ca ele nu au cu cine sa comunice. Sunt femei triste si singure... si nelinistite. Si se lauda, se lauda mult. Si nici asta nu pare o problema pentru noi, muritorii de rand. Dar, nu-i asa ca le cunoasteti? Nu-i asa ca de-abia in liceu au invatat sa citeasca si ca singurele carti pe care le citisera pana atunci erau cele de joc? Si, oare, nu tot ele sunt cele care se lauuuuuudaaaaaaa muuuuuuult acum?
Asadar, aceasta categorie din seria "fata, noi suntem studente, fata" incearca sa depaseasca pitzipoancele...pentru ca ele si-au facut blog... Pentru ca, in sfarsit, au descoperit ca la tastatura nu se canta si ca nu trebuie sa sparga mouse-ul de fiecare data( pe motiv ca e scarbos). Si nu constituie o problema nici ca pseudopitzipoancele au renuntat la HAIFAIV in favoarea oportunitatii de a se "blogui" pe ici, pe colo, cu cineva(sau mai mult singure). Problema mea (poate a noastra?!) este ca bloggeritzele pitzipoance se lauda... Si pentru ca, desi au bani, nu pot cumpara creier, fie el si adus pe sub mana din China, fetele astea sunt atat de frustrate incat se lauda ca sunt studente. In contextul in care noi stim cum si cine sunt ele...Si fostii lor profesori stiu:D Poate ca si parintii?!
Dar acum e "cuul" sa fii destept, cu multe diplome. Nu conteaza ca parintii tai fac sute de imprumuturi ca sa poti tu sa treci anul la facultatea aia cu fitze. Nu conteaza nici ca urasti medicina, desi vrei s-o practici pentru ca esti invidioasa pe fosta ta colega de banca care studiaza acolo...sau ca te faci de ras la TV pentru ca i-a platit pisi al tau pe producatori sa apari si tu macar o data sa arati cat de talentata esti.
Chiar nu conteaza, pentru ca noi stim cine esti. Si nu vrem sa te mai lauzi.

Niciun comentariu: