luni, 29 septembrie 2008

Inainte sa criticati o persoana ganditi-va foarte bine la cine sunteti cu adevarat voi. Ce ati realizat voi pana in momentul de fata si daca, in conditiile astea, aveti dreptul sa-i judecati, sa-i injurati pe cei ce au realizat cu adevarat ceva. Pe vremea cand voi plangeati pe umarul mamei pentru ca profesoara de romana va jignise din nou( pentru ca nu stiati nici macar sa scrieti, dar sa intelegeti poezia stanesciana sau sa o comentati) oamenii destepti realizau proiecte, faceau teatru, politica, istorie...Adica tot ce se putea face intr-un liceu.
Stiu ca sunteti invidiosi, frustrati, complexati. Este pacat ca, desi unii dintre voi ati fost chiar loviti de Divinitate cu o boala, tot sunteti rai. Dumnezeu va da, tot El ia inapoi.
Incercati de azi sa recunoasteti si sa acceptati ca altii chiar sunt mai buni decat voi, pentru ca atunci cand voi va jucati ei munceau, invatau. Acceptati cine sunteti voi si cine sunt ei. Numai asa o sa puteti sa fiti fericiti.
Pentru ca se pare ca fericirea voastra se termina cand incepe fericirea celorlalti...

P.S. Si inca un sfat: INAINTE DE ORICE INVATATI GRAMATICA LIMBII ROMANE! Si apoi promit ca am sa va ascult argumentele. Deocamdata, insa, mai aveti de invatat. Vreo 10 ani ca sa fim la acelasi nivel.

Niciun comentariu: